Jones: ''Sommigen vinden hem een mafketel''

Jones: ''Sommigen vinden hem een mafketel''

Brad Jones maakte tijdens de wedstrijd tegen PSV (0-1 winst) veel indruk. De knappe prestatie van de Australische doelman bezorgde hem de titel ‘Speler van de Week’ in het RTL7-programma Voetbal Inside. Simon Zijlemans, verslaggever van het voetbalprogramma, zocht Jones op in de Kuip.

“Het was belangrijk en het was een hele opluchting”, zegt de keeper over zijn belangrijke redding in de laatste minuut in de topper tegen PSV. “Bij het eindsignaal was het leuk om te ontlading bij iedereen te zien. Op dat moment was de spanning weg, want we hadden wat we wilden.”

Hans Kraay Jr., analist van hetzelfde programma, noemde Jones eerder ‘de beste keeper van Nederland’. “Dat is aardig van hem”, zegt hij. “Sommigen vinden hem een mafketel, maar het is leuk als ze aardige dingen over je zeggen.”

De sluitpost werd deze zomer aangetrokken als vervanger van de geblesseerde Kenneth Vermeer. Wanneer hij terugkeert van zijn blessure zal trainer Van Brockhorst voor een moeilijke keuze komen te staan. “Over zulke dingen maak ik me niet zo druk”, zegt Jones. “Zo is het voetbal soms, maar ik ga me daar nu niet zo druk overmaken. Ik zal vechten voor mijn plek.”

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties