Kongolo: ''Het zegt nog niets, maar we liggen op koers''

Kongolo: ''Het zegt nog niets, maar we liggen op koers''

Terence Kongolo vormt nog steeds het hart van de defensie met Eric Botteghin. Er werd even gevreesd dat de talentvolle verdediger Feyenoord deze zomer wellicht ging verlaten, maar voorlopig duidt niets op een vertrek.

En dus ligt de focus helemaal op Feyenoord, zeker nu Kongolo niet is geselecteerd voor het grote Oranje. ''Uiteindelijk is het zijn (bondscoach Blind, red.) beslissing. Als hij me goed vindt, neemt hij me mee. Maar ik ga niet met de kop omlaag. Ik accepteer het gewoon en focus me op Feyenoord. Uiteindelijk komt het wel. Dat vertrouwen heb ik'', zegt hij in de nieuwe Voetbal International.

De Rotterdammers zijn weliswaar maar drie duels op weg, maar de defensie heeft nog geen tegendoelpunt toegelaten. ''Ik weet wel dat we dit soort lastige uitwedstrijden vorig seizoen lang niet altijd wonnen. Nu misten we Eljero Elia. Die andere jongens vullen dat goed in. Maar wat ik het mooiste vind, is hoe we strijden, alleen zo en niet anders ga je kansen maken op prijzen. En ik weet: het zegt nog helemaal niets na drie wedstrijden, maar we liggen wel op koers.''

Lees meer over
Eric Botteghin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties