Dirk Kuyt: ''Laten zien dat ik het aankan''

Dirk Kuyt: ''Laten zien dat ik het aankan''

Feyenoord heeft aankomend seizoen een vol programma. De Rotterdammers hebben zich afgelopen seizoen geplaatst voor de groepsfase van de Europa League en dat betekent minimaal zes wedstrijden die midweeks worden afgewerkt. Dirk Kuyt, die volgende week 36 jaar wordt, heeft het gevoel dat dit fysiek geen problemen moet opleveren.

''Iedereen weet dat ik het liefst gewoon elke wedstrijd speel. Dat heb ik vorig jaar ook al laten blijken. Ik zal moeten zorgen dat ik fit ben en ik moet gewoon laten zien dat ik het aankan,'' zegt de aanvoerder van Feyenoord in gesprek met RTV Rijnmond. ''We gaan dat gewoon heel goed bekijken. Ik ben wel zo eerlijk dat ik naar mijn lichaam kijk.''

''Afgelopen seizoen heb ik over het algemeen het gevoel gehad dat ik prima twee wedstrijden in de week kon spelen. En er zijn ook momenten geweest dat ik even mijn rust heb kunnen pakken. Zoals de schorsing die ik had na Vitesse en dat is op een bepaald moment ook wel eens welkom. Ik wil gewoon zoveel mogelijk belangrijk zijn voor Feyenoord. Het liefst in alle wedstrijden, maar dat is best pittig als je ook in de beker en Europa speelt,'' sluit Kuyt af.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties