Feyenoord-talent: ''Je bepaalt zelf je ontwikkeling''

Feyenoord-talent: ''Je bepaalt zelf je ontwikkeling''

Bert Koomen (19) tekende onlangs zijn eerste profcontract bij Feyenoord. De verdediger zal komend seizoen echter nog niet doorbreken in De Kuip. ''Het is duidelijk dat Feyenoord me eerst wil verhuren'', kijkt het talent vooruit in supportersmagazine Hand in Hand.

''Ik zal dus het eerste jaar niet bij Feyenoord spelen. Ik weet nog niet waar ik naartoe zal gaan, Martin van Geel en mijn zaakwaarnemer voeren daarover nu gesprekken. Ik wil gewoon veel spelen, veel minuten maken in het betaald voetbal'', aldus Koomen, die zich ook niet zal melden op de eerste training van morgenmiddag.

Waar hij ook wordt gestald, Koomen blijft dromen over zijn debuut in een uitverkochte Kuip. ''Dat moet de volgende stap zijn en in het voetbal kan het zomaar snel gaan. Kijk naar Vincent Janssen. Ik zal me altijd openstellen voor nieuwe doelen. Belangrijkste is eerst spelen nu en dan komt mijn debuut in De Kuip vanzelf.''

De voetballer uit Sassenheim speelt al sinds de E'tjes bij Feyenoord nadat hij door Sparta en ADO werd afgewezen. Hij is zeer te spreken over de jeugdopleiding op Varkenoord. ''Het verschil met andere clubs is dat je veel zelf doet, je wordt ook aangespoord zelf de regie in handen te nemen. Daar word je zelfstandig van. Je bepaalt zelf je ontwikkeling, niet de trainer.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties