Achahbar: ''Als je niet speelt, erger je je altijd''

Achahbar: ''Als je niet speelt, erger je je altijd''

Anass Achahbar hoopt dit seizoen bij PEC Zwolle weer veel speelminuten te maken in de Eredivisie. Na een korte vakantie is de aanvaller vandaag begonnen met zijn nieuwe club aan de voorbereiding op het seizoen. Vorig jaar kwam hij bij Feyenoord nauwelijks aan de bak, daar moet dit seizoen verandering in komen.

''Of ik me toen geërgerd heb? Ja. Als speler erger je je altijd als je niet mag spelen, omdat je altijd het verschil wil maken en iets voor het team wil betekenen. Als je dan niet mag spelen in zo’n fase, dan gaat dat wel aan je knagen. Maar op een gegeven moment moet je je plaats kennen", zegt de oud-Feyenoorder in gesprek met Voetbal.com

Vandaag maakte Achahbar, die voor vier jaar heeft getekend bij de club uit Overijssel, voor het eerst kennis met de groep. "Het is hier veel minder druk dan bij Feyenoord, dat valt wel op. Maar de mensen zijn hier heel open en vriendelijk. De kennismaking was ook heel gezellig," geeft hij aan.

Lees meer over
Anass Achahbar
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties