Laatste competitieweek van start met drukbezochte uitlooptraining

Laatste competitieweek van start met drukbezochte uitlooptraining

Feyenoord is maandag de laatste week van de competitie begonnen met een ontspannen training op Varkenoord. Daags na de 0-1 overwinning op Willem II, waarmee de derde plek in de Eredivisie werd veiliggesteld, stonden de supporters op de eerste dag van de meivakantie rijen dik langs het trainingsveld.

De supporters zagen op een zonnig Varkenoord de spelers van Feyenoord het tegen elkaar opnemen in een potje voetvolley, waaraan ook hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst deelnam.

De spelers die maandagavond in actie komen met Feyenoord 2 ontbraken op het trainingsveld. Onder meer Kamil Miazek, Bart Nieuwkoop, Jari Schuurman, Calvin Verdonk, Stef Gronsveld en Nigel Robertha - die als invaller debuteerde tegen Willem II - reizen later op de dag af naar Almelo voor de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo 2. Voor de reserves van Feyenoord is dit het laatste duel in Reservecompetitie Poule 1.

Lees meer over
Bart Nieuwkoop Calvin Verdonk Jari Schuurman Stef Gronsveld
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties