'Vilhena klaar met Van Geel en praat 'in geheim' met Gio'

'Vilhena klaar met Van Geel en praat 'in geheim' met Gio'

De telefoon staat roodgloeiend in huize Vilhena in Maassluis. De jonge middenvelder (21) van Feyenoord heeft komende zomer een transfervrije status en interesse is er dus al genoeg. FC Porto, Valencia, Sevilla en ook het Duitse HSV hebben al gebeld.

Een verlenging bij Feyenoord kan nog altijd niet uitgesloten worden, meldt Voetbal International, want hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst heeft 'in het diepste geheim' een gesprek gevoerd met de familie Vilhena. Met technisch directeur Martin van Geel wil Vilhena namelijk niet meer praten, schrijft het weekblad. De jeugdinternational voelt geen waardering van de beleidsman. Vilhena zou onlangs een driejarig contractvoorstel hebben gekregen voor 800 duizend bruto per jaar. Een aantal spelers in de selectie krijgt echter beduidend meer.

Vader Toy noemt het nogmaals 'de moeilijkste beslissing uit het leven van Tonny'. ''Tonny houdt van Feyenoord, maar hij heeft de laatste twee jaar niet het gevoel gekregen dat de liefde wederzijds is. Als Feyenoord eerder met hem had gesproken en het gevoel zou hebben gegeven dat ze hem serieus namen, had hij allang getekend. Nu zegt de technisch directeur op televisie dat Tonny een topaanbieding heeft geweigerd en zet hij ’m neer als geldwolf. Dat doet pijn bij iemand die voor een minimaal contract speelt.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties