Gio: ''Ik denk aan veel mensen, ook Advocaat''

Gio: ''Ik denk aan veel mensen, ook Advocaat''

Giovanni van Bronckhorst heeft tal van prijzen gewonnen in zijn carrière, maar de bekerwinst is een hele bijzondere voor de Feyenoord-trainer. ''Het is de eerste keer dat ik mijn team zo zie genieten'', zei een trotse coach na afloop tegenover Fox Sports.

''Dat is voor mij het mooiste moment dat je je ploeg blij ziet zijn met iets tastbaars.'' Van Bronckhorst moet aan veel personen denken na de euforie. ''Ook aan Dick Advocaat. Maar ook aan de mensen in mijn staf die elke dag bezig zijn om de jongens klaar te maken voor zondag. Iedereen - staf, spelers, directie, fans - hebben een aandeel gehad.

Het Eredivisie-seizoen is dan wellicht mislukt, de beker maakt veel goed. ''Het is een heel speciaal moment. We hebben elke dag hard gewerkt om het tij te keren en dat hebben we gedaan. En uiteindelijk in de fase als de prijzen worden verdeeld, staan we er. Dat is een groot compliment aan mijn spelers. Ik denk aan veel mensen.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties