Feyenoorder Elia nacht in de cel na mishandeling

Feyenoorder Elia nacht in de cel na mishandeling

Eljero Elia moet de nacht in een politiecel doorbrengen, omdat de aanvaller van Feyenoord betrokken zou zijn geweest bij een vechtpartij op het Stadhuisplein in het centrum van Rotterdam. Volgens het Openbaar Ministerie zitten Elia en nog een persoon nog steeds vast na een verhoor en beslist de aanklager later deze week wat er verder gaat gebeuren.

Het incident gebeurde in de nacht van donderdag op vrijdag bij een café. Elia bereikte donderdagavond met Feyenoord de bekerfinale door een zege op AZ (3-1). Zondag deed hij mee in het gewonnen competitieduel met SC Cambuur en hij scoorde ook de 3-1 tegen de Leeuwarders.

Het slachtoffer is volgens de politie een 26-jarige man uit Delft. Hij is kort bewusteloos geweest en naar het ziekenhuis gebracht. De man vertelde agenten later dat twee personen hem hadden geslagen. "Eljero heeft een oproep van de politie gekregen om te worden gehoord en zichzelf bij de politie gemeld", bevestigt zijn advocaat Jan Kabalt aan De Telegraaf.

"Ik begrijp dat hij langer wordt vastgehouden, omdat er nog getuigen worden gehoord", ging de raadsman verder tegen het Algemeen Dagblad. "De politie wil deze verklaringen weer aan hem voorleggen.'' Feyenoord stelt dat de club 'vandaag op de hoogte is gesteld dat Elia, zoals dat heet, is uitgenodigd voor verhoor door de politie'. "We weten er het fijne niet van en verwijzen derhalve naar zijn advocaat'', zegt een woordvoerder tegen het AD.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties