Stelling: Feyenoord moet deze zomer alsnog voor Vlaar gaan

Stelling: Feyenoord moet deze zomer alsnog voor Vlaar gaan

Morgen speelt Feyenoord de halve finale van de KNVB-beker. De tegenstander is AZ, de club van oud-Feyenoorder Ron Vlaar. ''Het wordt een hele speciale wedstrijd'', vertelde de verdediger eerder vandaag tegenover AZ TV.

Vlaar speelde tussen 2006 en 2012 132 wedstrijden voor de Rotterdammers, waarna hij een buitenlands avontuur in Aston Villa aanging. Nadat hij zijn contract bij de club uit Birmingham niet wilde verlengen, raakte hij geblesseerd.

De toen clubloze verdediger deed bij zijn oude club Feyenoord een verzoek om mee te trainen, maar dit werd door de clubleiding geweigerd. Zo is Vlaar bij AZ terechtgekomen, waar hij nu een contract heeft tot deze zomer. Waar hij volgend seizoen speelt, zal de tijd moeten uitwijzen.

Zelf liet Vlaar eerder al doorschemeren de voorkeur te geven aan een terugkeer naar de Premier League. Ook al is AZ nu de eerste club die officieel interesse heeft getoond, afwijzen doet Vlaar het voorstel in elk geval niet. ''Ik heb er echt nog niet over nagedacht.''

FR12.nl gaat voortaan elke week een stelling voorleggen aan de bezoekers. Heb jij een idee voor de volgende stelling? Laat het dan weten in het reactiesysteem of via het contactformulier.
[poll=275]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties