AZ vreest niet: ''Ajax voetballend veel beter dan Feyenoord''

AZ vreest niet: ''Ajax voetballend veel beter dan Feyenoord''

De overwinning van Feyenoord op FC Utrecht komt precies op tijd, maar AZ-trainer John van den Brom denkt dat de nederlaag van zijn ploeg tegen Ajax ook op een goed moment valt. AZ kan namelijk wijze lessen trekken uit het 4-1 verloren duel.

''Juist op tijd voor de alles-of-niets wedstrijd in de halve finale van de KNVB-beker tegen Feyenoord'', stelt Van den Brom in De Telegraaf. Het AZ-treintje met Markus Hendriksen en Joris van Overeem kwam er zondagmiddag niet aan te pas. ''De tweede les die we snel zullen moeten oppikken voor het bekerduel van donderdag.''

Spits Vincent Janssen denkt niet dat het vertrouwen beschadigd is. ''We nemen daar een goed gevoel mee naartoe hoor, want die goede reeks van de afgelopen weken blijft toch hangen. Dat Feyenoord nu net weer het eerste duel heeft gewonnen in tijden is misschien niet ideaal voor ons, maar we zijn sterk genoeg. Ik denk ook niet dat het een vergelijkbare wedstrijd gaat worden. Ajax is voetballend veel beter dan Feyenoord namelijk'', stelt hij in het Algemeen Dagblad.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties