Karsdorp: ''Ze moeten mijn vriendin met rust laten''

Karsdorp: ''Ze moeten mijn vriendin met rust laten''

''Ergens in december, toch?'', antwoordde Rick Karsdorp na de winst tegen FC Utrecht (1-2) toen hem gevraagd werd naar de laatste competitiezege van Feyenoord. Het was inderdaad op 6 december dat de Rotterdammers voor het laatst een Eredivisieduel wonnen.

''Bij een club als - pakweg - Cambuur kan dat voorkomen, maar bij Feyenoord mag dat niet'', aldus Karsdorp tegenover Metro. ''Het is heel kut als je alle verhalen over onze ploeg hoort en leest. Daar werd ik soms een beetje verdrietig van. Vooral omdat ik wist dat we het kunnen, maar dat het er gewoon niet uitkwam. Dat gaat aan je vreten.''

Feyenoord kreeg veel kritiek, maar het sloeg ook over op het privéleven van de rechtsback. ''Ik heb een vriendin en die kreeg ook van alles over zich heen, bijvoorbeeld als ik een foto van ons op Instagram had gezet. Dan denk ik: kom op jongens, dit gaat wel heel erg ver. Het moet bij het voetbal en bij mij blijven, het moet niet overslaan naar mijn privéleven. Ze kreeg rare berichten waarin werd gescholden enzo. Ik zal niet herhalen wat er allemaal werd geschreven, maar ik schrok er wel van. Dat soort dingen mag niet gebeuren.”

Lees meer over
Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties