Vejinovic over wisselingen: ''Ik accepteer de keuzes''

Vejinovic over wisselingen: ''Ik accepteer de keuzes''

Marko Vejinovic stond vanmiddag weer eens in de basiself van Feyenoord. De middenvelder kwam afgelopen zomer over van Vitesse en was meteen zeker van een basisplek. Later in het seizoen moet de middenvelder, die al eens werd opgeroepen voor Oranje, genoegen nemen met een plek op de reservebank.

"Dat is niet lastig, ik accepteer de keuzes van de trainer”, zegt hij tegenover RTV Rijnmond. "Bij een grote club als Feyenoord kan het elke week anders zijn. Het is fijn als je altijd speelt maar als dit niet zo is, accepteer ik dat. Ik begrijp de keuze die de trainer maakt, maar dat is iets tussen mij en hem.”

Door doelpunten van Tonny Vilhena en Dirk Kuyt wist Feyenoord weer eens een wedstrijd in de competitie te winnen. "We zijn goed bezig en nu uit zich dat in het resultaat. De overwinning komt onder andere op basis van veerkracht, maar ook door kwaliteit. Wij hebben de kwaliteit om een wedstrijd om te keren. Ik wist dat we het konden.”

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties