Oud-Feyenoorder: ''Ik spreek ze niet wekelijks meer''

Oud-Feyenoorder: ''Ik spreek ze niet wekelijks meer''

Sinds 2014 is de Domstad Jeff Hardevelds thuis en verdedigt hij het rood-wit van Utrecht. Maar wie zijn twitterpagina leest, ontdekt een keur aan Feyenoord-berichten en begrijpt aldus waar Hardevelds échte liefde naar uitgaat. Zondag komt zijn oude werkgever op bezoek. uitgerekend nu hij na tien maanden blessureleed weer hersteld is.

''Het is speciaal mijn oude ploeg te ontvangen. Extra druk voel ik niet. Ik weet ook niet of ik speel, maar het zal mooi zijn ze weer te zien. Ik app af en toe met ze, als ze jarig zijn bijvoorbeeld. Ik spreek ze niet wekelijks meer'', zegt de verdediger tegenover de NOS.

Het wordt een pittig duel, voorspelt Hardeveld. ''Feyenoord wordt getypeerd door strijd. Ze vechten voor elke meter. Die strijd zullen we zondag ervaren. Zeker nu ze acht wedstrijden niet gewonnen hebben. Ik verwacht dat ze er bovenop zullen klappen. Zij moeten uit het dal zien te komen.''

Waar het lek van Feyenoord zit? ''De zwakke plek is niet zozeer de defensie. De verdediging begint al bij de aanval en als die steken laat vallen, wordt het al moeilijk. Dan wordt het op de verdedigers afgeschoven, maar dat is voor hen niet te houden. Er zijn voor ons in ieder geval kansen om te winnen.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties