Feyenoord legt 14 stadionverboden op

Feyenoord legt 14 stadionverboden op

Veertien mensen mogen De Kuip voorlopig niet in omdat ze betrokken zijn geweest bij 'ongeregeldheden' bij het stadion. Dat weet de NOS zojuist te melden. Zondag hielden supporters van Feyenoord een protestmars met als doel het vertrek van de leiding van de Rotterdamse club te eisen. De politie hield in totaal 326 mensen aan.

Van die 326 mensen hadden er al 10 een landelijk stadionverbod. Feyenoord heeft nu nog eens 14 supporters een stadionverbod voor De Kuip opgelegd. De 14 namen zijn doorgegeven aan de KNVB. De voetbalbond bekijkt nu of hun ook de toegang tot voetbalwedstrijden in de rest van het land kan worden geweigerd.

Het Openbaar Ministerie is nog bezig met verder onderzoek, wellicht volgen daar nog meer straffen uit. Alle mensen die zondag opgepakt werden maar die geen stadionverbod hebben, mogen naar de uitwedstrijd tegen FC Utrecht aanstaande zondag. Dat wordt door de gemeente Utrecht en de voetbalclubs niet gezien als een risicovolle wedstrijd.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties