Kongolo positief: ''Ik denk dat het goed komt''

Kongolo positief: ''Ik denk dat het goed komt''

Terence Kongolo kijkt met veel vertrouwen vooruit naar de wedstrijd van zondagmiddag tegen FC Utrecht. Dat vertrouwen komt voort uit het geloof in de eigen groep, want de resultaten in de afgelopen negen duels zijn dramatisch. ''Je moet positief blijven en ik denk dat het goed komt'', vertelt de verdediger.

''We hebben zeer fel en gedreven getraind'', verzekert Kongolo in Feyenoord TV. Tegen Roda JC werd het eerste puntje in het nieuwe kalenderjaar behaald. ''Maar wij zijn Feyenoord en willen altijd winnen. Iedereen is hongerig om de drie punten te pakken. We laten elkaar niet in de steek.''

De (jeugd)international denkt ook te weten hoe het beter kan. ''We moeten veel beter communiceren. Hoe beter je communiceert in het veld, hoe beter het in de wedstrijd gaat. FC Utrecht is in vorm en beschikt over goede spelers, maar wij hebben meer individuele kwaliteit.''

Na het weekend wacht AZ in de halve finale van het bekertoernooi. De Rotterdammers maken ondanks de beschamende reeks van de afgelopen maanden dus nog kans op een prijs. ''Eerst zondag winnen en dan kunnen we moet vertrouwen naar donderdag toe. Alles kan, alles is mogelijk'', besluit Kongolo.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties