Borst: ''Wouter Bos is een topbestuurder''

Borst: ''Wouter Bos is een topbestuurder''

Hugo Borst ziet diepgewortelde problemen bij Feyenoord. De Rotterdammer denkt dan ook dat de Stadionclub een leider nodig heeft van niveau. In het Algemeen Dagblad noemt hij de naam van Wouter Bos, voormalig politicus en fervent Feyenoord-supporters.

''Wouter Bos is een topbestuurder. Een supporter met aanzien. Hij heeft een imposant netwerk'', stelt Borst. ''Ik kreeg prompt een app van een vriend. 'Bos kan het niet alleen. Natuurlijk moet Feyenoord gereorganiseerd worden. Maar goed wordt het nooit, want Feyenoord is een kleine club, een provincieclub, een familieclub, een incestueuze club. Wie werkt om te beginnen de machtige Kerkum weg?''

''Ik ken de riedel van mijn vriend: Feyenoord bezwijkt elk jaar onder een absurd verwachtingspatroon. Iedereen staat onder druk, iedereen is overspannen, iedereen is bang voor zijn eigen hachie. Feyenoord zuiveren is onmogelijk. Mijn vriend zegt: 'Feyenoord blijft eeuwig bestaan, maar het wordt nooit meer wat'.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties