Vermeer: ''In de competitie presteren om beker te pakken''

Vermeer: ''In de competitie presteren om beker te pakken''

Kenneth Vermeer kon vandaag drie keer vissen, maar dat viel niet alleen de keeper te verwijten. Ook bij Vermeer heerst het besef dat dit niet alleen de spelers pijn doet, maar iedereen binnen de club. Tegenover RTV Rijnmond vertelt hij dat vertrouwen het sleutelwoord is dat ontbreekt.

“Het zag er voorin op bepaalde momenten niet al te goed, dan uit ik mijn onvrede wel, ja.” Toch probeerde de sluitpost zijn ploeggenoten zo veel mogelijk te steunen, want dat is wat ze nodig hebben volgens hem: “Als we weer punten willen gaan pakken moeten we dicht bij elkaar blijven als team. Ik was er tijdens de wedstrijd wel mee bezig het team bij elkaar te houden, ondanks dat het niet altijd even lekker liep.”

Dat het beter moet bestaat geen twijfel over: “We moeten dit gaan analyseren en het volgende wedstrijd beter uitvoeren, dat zal wel moeten.” Ook met het oog op de beker is het volgens Vermeer zaak dat het in de competitie beter gaat lopen: “We moeten gaan presteren, keihard werken en zorgen dat die ommekeer eraan komt. De beker is ook een prijs en er zijn nog twee wedstrijden om die omhoog te kunnen houden.”

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties