''Hij is een fantastische speler voor ons geweest''

''Hij is een fantastische speler voor ons geweest''

Frank de Boer heeft zondagmiddag na afloop van de wedstrijd tegen Feyenoord gereageerd op de pop die was opgehangen in de Amsterdam ArenA. In het stadion was een pop te zien, die Kenneth Vermeer moest voorstellen. De pop hing aan een draadje.

"Volgens mij hebben ze al daadkrachtig opgetreden. Volgens mij is die jongen die daar verantwoordelijk voor is, die is opgepakt en hij krijgt een stadionverbod. Althans, dat is de informatie die ik heb gekregen", zo vertelde de trainer van Ajax aan FOX Sports.

"Ik kan daar sowieso helemaal niet bij. Kenneth is een fantastische speler voor ons geweest. Heeft zich altijd driehonderd procent ingezet. Hij heeft concurrentie gekregen en heeft op dat moment voor zijn eigen carrière gekozen. Dat het uiteindelijk Feyenoord is geworden, dat kwam toevallig op zijn pad. Ik vind dat we heel veel respect voor hem moeten hebben", aldus de woorden van De Boer.

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties