''Dat schept alleen maar nog meer een band''

''Dat schept alleen maar nog meer een band''

Feyenoord heeft een bewogen week achter de rug. Afgelopen weekend werd bekend dat middenvelder Marko Vejinovic bij zijn eigen huis met de dood bedreigd was, maar woensdagavond bekerden de Rotterdammers 'gewoon' door in de KNVB Beker. Bovendien wacht zondag de Klassieker in de Arena.

Aanvoerder Dirk Kuyt laat zich tegenover Metro uit over de bedreigingen aan het adres van zijn teamgenoot. "Als het op het veld niet lekker loopt ben je al op elkaar aangewezen. Als er dan ook buiten het veld iets gebeurt, schept dat nog meer een band. De wilskracht om met z’n allen uit het dal te kruipen werd alleen maar groter."

Feyenoord was dinsdag al in Limburg en had in hotel dus alle tijd om eens goed met elkaar te praten. "Ik hoef niet aan heel Nederland te laten weten wat we daar besproken hebben, maar het was voor het team wel een belangrijk moment. We hebben het niet alleen over voetbal gehad, maar ook over ons als groep", aldus Kuyt.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties