''Warner Hahn moet gewoon wekelijks op niveau keepen''

''Warner Hahn moet gewoon wekelijks op niveau keepen''

Warner Hahn moet het dit seizoen doen met een plekje op de reservebank van Feyenoord. De doelman speelde vorig jaar op huurbasis bij PEC Zwolle, werd teruggehaald naar Feyenoord maar kan niet rekenen op minuten in het eerste elftal. De 23-jarige sluitpost speelt dit seizoen zijn wedstrijden op maandagavond bij Jong Feyenoord. Oud-voetballer en analist René van der Gijp vindt dat Feyenoord beter had moeten nadenken.

"Zo’n jongens als Warner Hahn bij Feyenoord moet gewoon wekelijks op niveau keepen”, zegt 'Gijp' in het voetbalpraatprogramma Voetbal Inside. "Feyenoord had gewoon een oudere keeper moeten halen, zoals ze vroeger Rob van Dijk hadden. Giovanni van Bronckhorst zegt wel dat zijn kans wel komt, maar hij zit gewoon het hele seizoen op de bank. Het was veel beter voor zijn ontwikkeling geweest als hij 34 wedstrijden bij bijvoorbeeld PEC Zwolle had gespeeld."

Lees meer over
Warner Hahn
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties