Feyenoord wil doorpakken en polst Fer officieel

Feyenoord wil doorpakken en polst Fer officieel

Feyenoord heeft Leroy Fer inmiddels officieel benaderd om na de winterstop tijdelijk terug te keren in De Kuip. Dat meldt het Algemeen Dagblad vrijdagochtend. De krant spreekt over 'een signaal dat de club zich voor het eerst sinds jaren kansrijk voelt in de strijd om de prijzen'.

De middenvelder, die de vervanger moet worden van de waarschijnlijk vertrekkende Tonny Vilhena, staat positief tegenover een rentree in de eredivisie. Vilhena vertrekt echter alleen als de juiste club zich deze winter aandient. Gebeurt dat niet, dan dient hij zijn aflopende contract uit en lijkt Fer direct onhaalbaar.

Feyenoord wil in ieder geval doorpakken. ''We hebben door de transfers van de zomer een transferpotje,'' zei algemeen directeur Eric Gudde recent tegen de NOS. Rob Jansen, zaakwaarnemer van Fer, zegt dat een transfer afhankelijk is van QPR. ''De stap naar Nederland is niet makkelijk. Het kan wel natuurlijk, maar zeer waarschijnlijk is het niet.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties