Clubloze Vlaar niet benaderd: ''Hij is wel gratis op te pikken''

Clubloze Vlaar niet benaderd: ''Hij is wel gratis op te pikken''

Ron Vlaar kan een terugkeer naar Engeland voorlopig uit zijn hoofd zetten. Dat zegt de trainer van Everton Roberto Martinez vandaag op de persconferentie. Eerder deze week kwam via diverse websites het nieuws naar buiten dat The Toffees wel heil zien in een samenwerking met de ex-Feyenoorder.

De manager van Everton is wel te spreken over de oud-Feyenoorder. "Hij heeft ervaring in de Premier League en bovendien is hij gratis op te pikken. Maar er is niet met hem gesproken, dus ik kan er verder niets over kwijt", zegt hij vandaag op de persconferentie.

Vlaar speelde in de afgelopen drie seizoenen al in de Premier League en kwam tot 79 competitiewedstrijden voor Aston Villa. De verdediger had de kans om zijn contract te verlengen, maar aasde op een stap hogerop en wees een voorstel van de club uit Birmingham af. Vervolgens raakte Vlaar zwaar geblesseerd aan zijn knie, waardoor hij nu dus zonder werkgever zit.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties