Kuyt: ''Dit voelt als een nederlaag''

Kuyt: ''Dit voelt als een nederlaag''

Dirk Kuyt was na het gelijkspel tegen Ajax duidelijk tegenover Fox Sports: "Dit voelt als een nederlaag. Wij wilden deze wedstrijd winnen en dat zat er ook in, maar uiteindelijk was het niet goed genoeg. Je zag bij ons veel teleurgestelde blikken, terwijl Ajax de 1-1 wel prima vond."

De aanvoerder verwijt Colin Kazim-Richards niet dat hij niet voor de 2-1 kon zorgen, terwijl die kans zich wel aandiende: "Colin rondt hem goed af, maar het was vervolgens een fantastische redding van Jasper Cillessen." Feyenoord had overigens kansen zat volgens Kuyt: "We hadden hier zelf kunnen bepalen om te winnen, hebben ook genoeg kansen gehad, maar helaas. Bij die kopbal word ik vastgehouden, waardoor ik geen kracht achter de bal kan zetten, maar dat gebeurt nu eenmaal in het heetst van de strijd."

"In de tweede helft maakten wij de fouten en werden we wat slordig. Ajax voetbalde niet opeens goed, maar wij gaven ze de kans om tot gevaarlijke counters te komen," aldus de man van de assist.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties