''Dan hebben die arrogante 'godenzonen' niks te vertellen''

''Dan hebben die arrogante 'godenzonen' niks te vertellen''

Een week geleden speelden Feyenoord en Ajax tegen elkaar in de Rotterdamse Kuip, en de Rotterdammers trokken daarbij aan het langste eind. Aankomende zondag volgt een herkansing voor Ajax, want dan spelen deze beide teams wederom tegen elkaar, maar dan in de Eredivisie. PowNed-presentator Dominique Weesie heeft advies voor de Rotterdammers.

Hij zegt in gesprek met het Algemeen Dagblad namelijk: "Als Feyenoord er net zo in vliegt als in het bekerduel, hebben die arrogante 'godenzonen' niks te vertellen. Ik woon in Amsterdam, wat als Feyenoord-fan best een hel is, maar de laatste jaren loop ik steeds vaker met opgeheven hoofd door de stad. Ook na de bekerwinst heb ik erg veel plezier gehad."

De tv-persoonlijkheid vertelt verder: "Ik stuurde al die Ajacieden graag het commentaar van RTV Rijnmond door via WhatsApp. Jammer dat het tegen ADO dan weer niet lukte. Daar ben ik goed ziek van geweest. Mijn vriendin belde na de wedstrijd al of het veilig was om thuis te komen. Maar ik houd stug vol. Hopelijk zitten we met de kerst als winterkampioen aan de kalkoen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties