Van Beek krijgt steun: ''Sven is een topverdediger''

Van Beek krijgt steun: ''Sven is een topverdediger''

Sven van Beek was afgelopen zondag de schlemiel door een ongelukkig eigen doelpunt te maken tegen ADO Den Haag. Zijn vijfde in zijn nog jonge carrière in het betaalde voetbal. Alje Schut (voormalig FC Utrecht-speler) steunt de Feyenoord-verdediger.

''Het is niet de tijd voor geintjes bij Feyenoord'', vertelt ervaringsdeskundige Schut in het Algemeen Dagblad. ''Hij was afgeleid door Vejinovic. Had de ogen niet meer op de bal. Ik denk wel dat als Sven dit nog honderd keer bewust gaat proberen, het hem nooit meer lukt. Als het net gebeurd is, voel je je zo beroerd. Je denkt toch: had ik niet meer kunnen doen? Je wilt het ook zo snel mogelijk rechtzetten. Het liefst ga je met een corner mee om de gelijkmaker in te koppen.''

Voor Van Beek lonkt geen doemscenario. ''Een heel sterke verdediger. Die hoeft zich heus geen zorgen te maken. Dit was een gevalletje miscommunicatie. Hoeft mentaal niet door te werken. Sven is een topverdediger. Nu ben je even de schlemiel, maar het volgende moment is het weer hosanna."

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties