''Nu lult hij gewoon uit z'n nek, dat is dan de bondscoach''

''Nu lult hij gewoon uit z'n nek, dat is dan de bondscoach''

René van Der grijp is niet te spreken over Colin Kazim-Richards. De aanvaller van Feyenoord miste een opgelegde kans op de gelijkmaker. "Die Kazim-Richards? Cor van der Gijp heeft twee kunstheupen, maar die kopt die bal er gewoon in. Kom op, zeg," regeerde de analist geïrriteerd in het programma Voetbal Inside.

De heren begrijpen ook niet dat Vejinovic geselecteerd is voor Oranje "Wacht nou eens dat die Vejinovic Feyenoord bij de hand neemt. Kom op zeg!", vindt Van der Gijp, die steun krijgt van Derksen: "Nee, die is de laatste tijd één van de zwakste mensen bij Feyenoord."

''Het is volledig debiel om zowel Kramer als Locadia op te stellen in het Nederlands Elftal", zegt Van der Gijp. "Dat kan toch niet? Volledig debiel." Johan Derksen deelt zijn mening. "Ik neem Danny Blind nooit zo serieus, maar nu lult hij echt gewoon uit z'n nek. En dat is dan de bondscoach.''

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties