Kuyt: ''Het was gewoon niet goed genoeg vandaag''

Kuyt: ''Het was gewoon niet goed genoeg vandaag''

Feyenoord heeft zondagmiddag averij opgelopen in de strijd om de koppositie in de Eredivisie. De ploeg van Van Bronckhorst verloor met 1-0 in Den Haag. Aanvoerder Dirk Kuyt was na afloop teleurgesteld over het vertoonde spel van de Rotterdammers.

Feyenoord mocht terecht klagen over een penalty die niet gegeven werd op Michiel Kramer, maar de aanvaller wil alleen naar de eigen tekortkomingen kijken. "Het was gewoon niet goed genoeg vandaag", zegt een teleurgestelde Kuyt tegenover FOX Sports. "Je kunt er wel van alles bij gaan halen, maar het was van onze kant niet goed genoeg"

Volgens de aanvoerder liep Feyenoord recht in de val die ADO Den Haag had opgezet. "Zeker in de eerste tien minuten na rust, wachtte ADO op fouten van ons. En daarvan maakten we er teveel. Mijn gezicht spreekt boekdoelen op dit moment." Volgende week staat De Klassieker in De Kuip op het programma.

Lees meer over
Dirk Kuyt Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties