Kuyt: ''We willen iets tastbaars winnen''

Kuyt: ''We willen iets tastbaars winnen''

Drie doelpunten van Dirk Kuyt bezorgden Feyenoord vandaag de winst op AZ. De Rotterdamse club blijft na de winst tweede in de Eredivisie, met evenveel punten als koploper Ajax. Aanvoerder Kuyt is erg belangrijk voor het team en hoopt dat er iets te winnen valt dit seizoen.

"Ik ben mij er van bewust dat ik in een team speel dat gelooft in zichzelf en iedere dag beter wil worden”, stelt de Katwijker tegenover RTV Rijnmond. "We willen iets tastbaars winnen en of dat realistisch is, zien we aan het eind van het seizoen. Als ervaren speler probeer ik mijn steentje bij te dragen, zoals iedereen dat op zijn eigen manier doet.”

De eerste treffer van Kuyt was bijzonder fraai en dat was ook de doelpuntenmaker zelf niet ontgaan: "Die aanval was de mooiste van de wedstrijd. Ik raakte hem met gevoel in de korte hoek en daar trainen we ook vaak op met Roy Makaay. Hij blijft herhalen tot je er moe van wordt: binnenkant, binnenkant, binnenkant voet. Uiteindelijk is dat wel een wapen, want het betaalt zich uit in de wedstrijd."

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties