El Ahmadi onderuit met Marokko

El Ahmadi onderuit met Marokko

Karim El Ahmadi heeft vrijdag de vriendschappelijke interland met Marokko tegen Ivoorkust met 1-0 verloren. De middenvelder begon in de basis tijdens het duel in Agadir en werd vijf minuten voor tijd gewisseld. Seydou Doumbia maakte na een uur spelen op aangeven van oud-Feyenoorder Salomon Kalou het enige doelpunt van de wedstrijd. El Ahmadi werd op het middenveld geflankeerd door Hakim Ziyech van FC Twente, die debuteerde voor het Marokkaanse nationale elftal.

Marokko neemt het aanstaande maandag vriendschappelijk op tegen Guinee. De twee interlands gelden als voorbereiding op de start van de WK-kwalificatie later dit jaar.

Bilal Basaçikoglu
Bilal Basaçikoglu begon vrijdag in de basis bij Jong Turkije in de gewonnen EK-kwalificatiewedstrijd tegen Jong Wit-Rusland. Dankzij doelpunten van Cenk Sahin en Kenan Karaman werd het 0-2 voor de Turken. Karaman kwam een kwartier voor tijd in het veld voor Basaçikoglu.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties