Kuyt haalt ruim 3,5 ton op voor stichting

Kuyt haalt ruim 3,5 ton op voor stichting

De stichting van Dirk Kuyt heeft vrijdagavond goede zaken gedaan. Het tienjarig bestaan van de Dirk Kuyt Foundation werd gevierd met een gala in Huis ter Duin en daarbij werd 358.400 euro opgehaald.

"Dit is echt een fantastische opbrengst", reageerde de Feyenoorder volgens Omroep West nadat hij de cheque in ontvangst had genomen. "Ik had nooit durven dromen dat we zo'n groot bedrag zouden ophalen." Verschillende bekenden uit de voetbalwereld, onder wie Giovanni van Bronckhorst en Edwin van der Sar, woonden het gala bij.

Kuyts stichting werd in 2005 in het leven geroepen om mensen met een beperking van sport te kunnen laten genieten. "Dankzij de Dirk Kuyt Foundation en onze trouwe vrijwilligers hebben de afgelopen tien jaar meer dan 75.000 mensen met een beperking plezier kunnen beleven aan sport", aldus de naamgever van de stichting. "We ondersteunen inmiddels meer dan zeventig sportevenementen door het hele land."

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties