#TT | Southampton gaat opnieuw voor Vilhena

#TT | Southampton gaat opnieuw voor Vilhena

Southampton wil de komende winter een nieuwe poging wagen om Tonny Vilhena binnen te hengelen. Tijdens de winterstop van het afgelopen seizoen probeerde Ronald Koeman al eens zonder succes om de middenvelder naar de Engelse zuidkust te halen.

Dat meldt het Engelse Shoot. Volgens de site is Vilhena terug op de radar van Koeman gekomen na zijn indrukwekkende prestaties van dit seizoen. In negen wedstrijden scoorde Vilhena al drie keer.

Vilhena kon afgelopen zomer een transfer naar Sampdoria maken, maar besloot in Nederland te blijven. Een belangrijke reden daarvoor was om voor zijn zieke moeder te kunnen zorgen. Feyenoord besloot daarop om opnieuw om de tafel met hem te gaan om te praten over een nieuw contract. Het twintigjarige talent wees die aanbieding echter af en zal zijn aflopende verbintenis niet meer verlengen.

Vilhena heeft al aangegeven uit te kijken naar een nieuwe uitdaging, als die kans zich zou voordoen. Misschien dat Southampton alsnog die club kan zijn voor Vilhena. Eerder namen The Saints Graziano Pelle en Jordy Clasie al over van Feyenoord.

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse (roddel)pers

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties