''In totaal heeft hij vier keer een aanbieding geweigerd''

''In totaal heeft hij vier keer een aanbieding geweigerd''

Voetbaltrainer Co Adriaanse is ooit in elkaar geslagen door een groepje Feyenoord-fans, terwijl hij op Woudestein een wedstrijd van Jong AZ volgde. Dat vertelde de voormalig trainer aan Jan Dirk Stouten, die een bijeenkomst leidde voor de leden van de businessclub van Bergambacht.

"Ik was er stil van toen ik dit verhaal hoorde," zegt Stouten tegenover Rijnmond.nl, die ook moet bekennen zo snel geen oplossing te weten voor het probleem met kwaadwillende lieden. "Er wordt in Nederland vooral gepraat over een meldingsplicht, maar zo ingewikkeld is het volgens mij niet. Maar er wordt meer gesproken dan dat er daden zijn."

"Ik weet van Martin van Geel dat ze Adriaanse twee keer hebben benaderd voor een functie bij Feyenoord. In het verleden hebben ook Peter Bosz en Mark Wotte dat gedaan. Dus in totaal heeft hij vier keer een aanbieding geweigerd. Ik moet één ding een nuanceren. Dit is één van de redenen van Adriaanse. Het waren ook sportieve redenen om hier niet op in te gaan."

De afspraak was dat de woorden van de voetbaltrainer niet naar buiten gebracht zouden worden, maar maandagochtend plaatste het AD er toch een bericht over.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties