Van Beek: ''Met alle respect hoor, maar wij zijn Feyenoord''

Van Beek: ''Met alle respect hoor, maar wij zijn Feyenoord''

Sven van Beek hoorde vrijdag dat teamgenoot Rick Karsdorp verrassend deel uitmaakte van de voorselectie van Oranje, maar de Feyenoorder vond zijn eigen naam niet terug op het lijstje van bondscoach Danny Blind.

"Dat zijn beslissingen van de bondscoach en daar moet ik het mee doen. Ik denk dat ik nog niet goed genoeg ben en dan moet ik gewoon keihard trainen om er wel bij te horen", reageert Van Beek tegenover NU.nl.

Technisch directeur Martin van Geel zei zondag dat hij verbaasd was over het ontbreken van Van Beek in de voorlopige selectie. "Misschien moet ik wat dominanter zijn en me nog goed ontwikkelen in behendigheid en snelheid. En ik moet vooral gewoon mijn best doen om er weer bij te komen."

Sven van Beek eist volgende week een overwinning. "Het gaat steeds beter en daar moeten we vertrouwen uit putten. Dan zien we wel waar we belanden. Zolang we maar uitgaan van eigen kracht. Volgende week ook bij De Graafschap. Met alle respect hoor, maar wij zijn Feyenoord en moeten daar winnen."

Lees meer over
Sven van Beek Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties