Eljero Elia ziet in Kramer Premier League-spits

Eljero Elia ziet in Kramer Premier League-spits

Eljero Elia en Michiel Kramer zien Feyenoord groeien. Toch willen beide heren nog niet te ver vooruit kijken. ''We doen pas echt mee als we er ook in uitwedstrijden staan'', stelt Elia namelijk in het Algemeen Dagblad.

''Als we dat voor elkaar krijgen, kunnen we met veel vertrouwen vooruit kijken. Dit elftal beschikt over steeds meer wapens om de tegenstander pijn te doen. Karsdorp heeft een mooie toekomst voor zich. Maar ook Terence Kongolo sticht veel gevaar.''

Ook Kramer geniet van het spel van Karsdorp. ''Een belangrijk wapen. Rick kan de snelle voorzet geven, hoeft de achterlijn niet te halen om gevaar te stichten.'' De spits is overigens nog niet van plan om het vuurtje alvast op te stoken nu Feyenoord aartsrivaal Ajax treft in de beker. ''Laten we dat maar in de week voor het bekerduel doen'', grapt hij in De Volkskrant.

Volgens Elia kan Kramer, als hij zo doorgaat, de Premier League halen. ''Daar is hij het type voor. Als voetballer. Als mens. Hij zegt waar het op staat. Zo ben ik ook. Dat is goed. Dat schept duidelijkheid.''

Lees meer over
Rick Karsdorp Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties