Van der Heijden ''Een terechte overwinning''

Van der Heijden ''Een terechte overwinning''

Jan-Arie van der Heijden begon het seizoen bij Feyenoord op de reservebank in de wedstrijd tegen FC Utrecht. In de wedstrijden die daarna volgden was Van der Heijden verzekerd van een plek in de basiself van de Rotterdamse club. Ook in de wedstrijd tegen PEC Zwolle (2-0 winst) stond Van Der Heijden in de basis.

"Voorafgaand aan de wedstrijd hadden we afgesproken om fel aan de wedstrijd te beginnen”, begint de verdediger tegenover RTV Rijnmond. "PEC Zwolle begon tactisch anders in vergelijking met afgelopen donderdag (tijdens de bekerwedstrijd, red.) en in de rust besloten we dat het tempo omhoog moest. In de tweede helft ging het allemaal beter. We hebben terecht 2-0 gewonnen."

Van der Heijden, die afgelopen zomer overkwam van Vitesse, kijkt met een goed gevoel terug op zijn wedstrijden in het shirt van Feyenoord. "De wedstrijd tegen Roda JC was niet mijn beste wedstrijd, dat kon iedereen zien. De laatste twee wedstrijden denk ik dat ik goed heb gespeeld. Iedereen speelt in zijn eigen kracht en dat deed ik donderdag en vandaag ook."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties