Kuyt: ''Resultaat is er, dat is wat nu telt''

Kuyt: ''Resultaat is er, dat is wat nu telt''

Voetballend valt er nog progressie te boeken, maar volgens Dirk Kuyt zijn de drie punten nu het belangrijkste. "We hebben onszelf tekort gedaan in de kansen, maar het begint met winnen en die resultaten zijn er nu," zegt de aanvoerder tegenover de camera van Fox Sports.

"Het moet nog beter en met deze selectie wordt het ook echt wel beter, maar het is positief dat we nu gewoon onze wedstrijden winnen," zei Kuyt vlak na de wedstrijd. "Aan de ene kant hadden wij vier à vijf goede kansen die we af moesten maken. Willem II ook, maar dankzij Kenneth wisten zij niet te scoren."

Met het eerste doelpunt van Eljero Elia in Rotterdamse dienst was Kuyt natuurlijk heel blij: "Het is fantastisch voor Elia. Hij wordt door de coaches rustig gebracht en het is fantastisch dat hij gelijk kan scoren." Eerder wist ook Tonny Vilhena al na een invalbeurt een belangrijk doelpunt te maken en volgens Kuyt is het een wapen van dit Feyenoord dat de bredere selectie ook doelpunten oplevert.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties