Van Hooijdonk: ''Ik denk dat Feyenoord beter zal spelen''

Van Hooijdonk: ''Ik denk dat Feyenoord beter zal spelen''

Pierre van Hooijdonk kijkt uit naar de topper van zondagmiddag tussen PSV en Feyenoord. De Rotterdammers lieten nog geen punt liggen in de eerste drie wedstrijden, terwijl de concurrent dat twee maal wel deed.

''Ik denk dat Feyenoord beter zal spelen dan dat ze tot nu toe hebben gedaan'', zegt Van Hooijdonk tegenover Helden. ''Vorig jaar draaiden ze een matig seizoen, maar tegen de betere ploegen speelden zij ook de betere wedstrijden. Tegen topploegen is het toch even wat makkelijker spelen dan wanneer je met een tegenstander te maken krijgt die achteruit loopt en zegt: ‘kom maar op’.''

Wordt één van de twee teams uiteindelijk kampioen? ''Dat is allemaal nog ver weg. Een Feyenoord zou dit seizoen als team sterker kunnen zijn. De goede start van de competitie is wat dat betreft heel belangrijk. Het zou goed kunnen dat zij deze lijn gaan doortrekken. Uiteindelijk gaat het tussen de top 3 dit seizoen.'' De voormalig spits durft wel een wedstrijdvoorspelling aan. ''Dan zeg ik 2-2. Bij PSV scoren Lestienne en De Jong en bij Feyenoord Kazim-Richards en Kramer.”

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties