Van Bronckhorst spreekt Kazim aan op gedrag

Van Bronckhorst spreekt Kazim aan op gedrag

Feyenoord-spits Colin Kazim-Richards werd halverwege de wedstrijd Cambuur Leeuwarden tegen Feyenoord gewisseld. De aanvaller moest, vlak nadat hij een grote kans miste, het veld verlaten en werd vervangen voor nieuweling Michiel Kramer. 'Kazim-Kazim' was niet blij met zijn wissel en trapte uit ongenoegen tegen een kratje bidons in de dug-out. Giovanni van Brockhorst, trainer van de Rotterdamse ploeg, heeft inmiddels zijn ongenoegen geuit over de actie van Kazim-Richards .

"Ik heb Kazim aangesproken op zijn gedrag want zijn gedrag kan niet”, zegt Van Bronckhorst tegenover Jan Dirk Stouten, journalist van RTV Rijnmond. "Hij is een jongen met veel emotie. Kazim-Richards was boos dat hij kansen had gemist in de eerste helft en niet belangrijk kon zijn. Ik heb hem verteld dat zijn reactie een verkeerd signaal naar buiten is. Ik ga morgen nog even met hem zitten”, besluit de trainer, die vanmiddag zijn eerste uitwedstrijd als Feyenoord-trainer won.

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties