'Botteghin kan salaris meer dan verdubbelen in De Kuip'

'Botteghin kan salaris meer dan verdubbelen in De Kuip'

Feyenoord wil deze week de overgang van Eric Botteghin naar De Kuip afronden. FC Groningen kan snel een derde bod verwachten vanuit Rotterdam-Zuid voor de centrale verdediger. Botteghin heeft zelf eerder al aangegeven naar Feyenoord te willen.

Met het derde bod hoopt Feyenoord genoeg basis te hebben gelegd om de transfer te voltooien. De speler zou in hoofdlijnen ook al overeenstemming hebben bereikt met Feyenoord over een meerjarig contract. De Braziliaan kan volgens het Dagblad van het Noorden zijn salaris meer dan verdubbelen naar ongeveer 800.000 euro.

Algemeen directeur Hans Nijland heeft steeds verklaard Botteghin niet te willen verkopen en deed dat ook gisteren weer. ''Ik kan duidelijk zijn, wij hebben geen nieuwe bieding ontvangen, Er is niets veranderd.'' Die houding is echter niet verrassend, want Nijland probeert de transferprijs al enkele weken op te krikken en de supporters te laten zien dat de beste verdediger van het afgelopen seizoen niet zomaar vertrekt.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties