Van Hooijdonk: ''Haal Royston Drenthe als linksback''

Van Hooijdonk: ''Haal Royston Drenthe als linksback''

Pierre van Hooijdonk zou de gehele linkerflank van Feyenoord onder handen nemen. De voormalig vrijetrappenspecialist is niet onder de indruk van Bilal Basacikoglu en ook Miquel Nelom omschreef hij in het praatprogramma Studio Voetbal als onvoldoende voor de club.

Feyenoord heeft met Eljero Elia al een nieuwe linksbuiten, maar een nieuwe linksback wordt er voorlopig niet aangetrokken. Door de komst van Jan-Arie van der Heijden kan Terence Kongolo mogelijk doorschuiven naar die positie, maar Van Hooijdonk heeft aan andere oplossing.

''Ik zou Royston Drenthe halen. Het is een goedkope oplossing met zijn drive en power. Het is een suggestie, ik heb geen signalen dat hij komt. '' AD-journalist Sjoerd Mossou heeft zijn twijfels, maar juicht zijn komst wel toe. ''Een cultspeler, maar ik zie Van Geel het niet doen. Mijn zege hebben ze, maar is het wel een betrouwbare back?'' Van Hooijdonk: ''Wie is er wél betrouwbaar als linksback? Ik ken hem van zijn periode bij Feyenoord: een prima ventje.''

Lees meer over
Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties