Gio ziet uitdaging: ''Volgende week geen excuses meer''

Gio ziet uitdaging: ''Volgende week geen excuses meer''

Net als aanvoerder Dirk Kuyt sprak ook trainer Giovanni van Bronckhorst van een naïef Feyenoord. ''Je maakt dezelfde fouten als tegen Southampton, dat had ik eigenlijk niet verwacht'', luidde zijn analyse tegenover de camera's van Fox Sports.

Na de rust, toen Feyenoord al met 0-3 achterstond, ging het beter. ''In de tweede helft gaven we weinig kansen weg en gingen we de strijd aan met Olympiakos. De belangrijkste les is dat we deze fouten niet mogen maken tegen FC Utrecht. Dan zijn er geen excuses meer'', ziet Gio een mooie uitdaging in de komende zeven dagen.

Feyenoord leek kracht te missen en die kwam er door het inbrengen van Colin Kazim-Richards en Lex Immers. ''Zij geven het middenveld en de aanval power. Vandaag koos ik voor Manu en Toornstra, maar dat kan volgende week anders zijn. We hebben dertig basisspelers. Iedereen moet willen spelen.''

Van Bronckhorst over het spel van Bilal Basacikoglu: ''Bilal heeft veel dreiging, al overdrijft hij het soms.''

Lees meer over
Elvis Manu Jens Toornstra Lex Immers Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties