Geen versterkingen meer voor de start van de competitie

Geen versterkingen meer voor de start van de competitie

Feyenoord probeert haar selectie in de breedte nog te versterken. De Rotterdammers hebben twee kandidaten in beeld: Eric Botteghin en Michiel Kramer. Beide spelers zullen echter niet voor de start van de competitie aangetrokken kunnen worden.

Voor de komst van Kramer moet td Martin van Geel eerst enkele spelers, onder wie Mitchell Te Vrede, verkopen. Van Geel wil trainer Giovanni van Bronckhorst niet opzadelen met een selectie van 30 man, voor het geval de club na 1 september met te veel spelers in de maag blijft zitten, zo meldt De Telegraaf.

Feyenoord is bovendien niet bereid om meer te betalen dan de bedragen die ADO Den Haag en FC Groningen eerder aan buitenlandse clubs hebben gevraagd. ADO was eerder namelijk al akkoord over een transfersom van 1,5 miljoen voor Kramer en de prijs voor Botteghin op de Engelse markt zou naar verluidt 2,5 miljoen euro zijn.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties