'Eric Botteghin moet zo'n 1,25 miljoen euro kosten'

'Eric Botteghin moet zo'n 1,25 miljoen euro kosten'

Feyenoord heeft zich deze week officieel bij twee clubs gemeld: FC Groningen en ADO Den Haag. De Rotterdammers hopen Eric Botteghin en Michiel Kramer te kunnen overnemen, maar beide clubs laten in ieder geval in de media weten dat er niet over een verkoop te praten valt.

Het Dagblad van het Noorden verwacht in de persoon van Alfred Meester, Chef redactie van de krant, echter dat een transfer van Botteghin naar De Kuip rond gaat komen. ''Het zou me verbazen als hij niet naar Feyenoord gaat voor een bedrag van zo'n 1,25 miljoen euro. Wellicht vraagt Groningen meer tijd'', antwoordt de verslaggever vanavond op Twitter.

ADO Den Haag zag onlangs nog een transfer van Kramer voor zo'n 1,5 miljoen euro naar de Verenigde Arabische Emiraten afketsen, maar vandaag laat de club weten niet meer te willen praten over een vertrek. ''Wij willen absoluut dat Kramer dit seizoen bij ADO blijft'', zegt technisch manager John Metgod tegenover Voetbal International. ''Zo kort voor de competitiestart laten we onze spits niet vertrekken. Hij blijft dit seizoen gewoon bij ons en hij kan nog bijtekenen'', doet algemeen directeur Jan Willem Wigt er nog een schepje bovenop.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties