Kazim lacht: ''Clasie kent alleen het woord good''

Kazim lacht: ''Clasie kent alleen het woord good''

Jordy Clasie moet zijn Engels nog wat gaan bijschaven, want voormalig ploeggenoot Colin Kazim-Richards krijgt de slappe lach als hij wordt gevraagd naar de taalkunsten van de middenvelder. "He's my boy, dus laten we het daar maar niet over hebben. Volgens mij kende Jordy maar één woord en dat was 'good'."

"Toen ik dat (interview met Southampton TV, red.) zag, heb ik hem gelijk gefacetimed en hem 'afgemaakt' om zijn Engels'', lacht Kazim tegenover Metro. ''Ik zei alleen maar 'it's good, it's good, it's good, Clasie', haha. Ach, het zullen de zenuwen wel zijn geweest. En geloof me, hij spreekt nog steeds beter Engels dan de meeste spelers van Southampton."

Kazim gaat de aanvoerder missen. ''Hij is altijd eerlijk en als hij je mag gaat hij voor je door het vuur. Na ons voetballeven zou ik ook nog vrienden met hem willen zijn. En dat zeg ik niet tegen jou als journalist om goed over te komen, want ik geef geen fuck om de media.'' De aanvaller denkt dat Clasie kan slagen in de Premier League. ''For sure, man. Southampton past perfect bij hem.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties