Feyenoord maakt kennis met fraai trainingscomplex

Feyenoord maakt kennis met fraai trainingscomplex

De kop is eraf voor Feyenoord in Oostenrijk. Enkele uren na aankomst in Seefeld stond voor de selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst de eerste oefensessie van het trainingskamp op het programma, die kon worden afgewerkt onder buitengewoon goede omstandigheden. Voor Jordy Clasie, Kenneth Vermeer en Karim El Ahmadi was het de eerste training van de voorbereiding, nadat het drietal wegens interlandverplichtingen aan het einde van vorig seizoen langer vakantie kregen. Sven van Beek trainde wegens enkelklachten apart van de groep.

Een kwartiertje voor aanvang van de eerste training sprongen spelers en staf bij het hotel gezamenlijk op de mountainbike, om per fiets de weg naar het trainingsveld af te leggen. Daar aangekomen werd duidelijk dat de faciliteiten voor Feyenoord deze week dik in orde zijn. Het veld op sportcomplex Casino Arena, schitterend gelegen in een skigebied in de Alpen, was tot kort voor de avondsessie nog gesproeid en lag er als een biljartlaken bij.

Terwijl Van Bronckhorst de groep na aankomst kort toesprak en de training van start ging met diverse loopoefeningen, stapte Sven van Beek opnieuw op de fiets. De verdediger liet vanwege enkelklachten de groepstraining aan zich voorbij gaan en ging individueel aan de slag met René Dannenburg van de medische staf. De verwachting is dat Van Beek in de loop van de week weer aansluit bij de selectie.

Aan het einde van de training kwam de bal er ook nog even aan te pas in Seefeld, waar zich ook een handvol supporters langs de lijn had verzameld. Zij zagen hoe de spelers en staf na dik een uur het veld afstapten terugkeerden naar het hotel, waarmee de eerste dag van het trainingskamp ten einde kwam.

Morgen (dinsdag) zal Feyenoord twee groepstrainingen afwerken. De aanvangstijden worden zodra bekend via deze website en het officiële Twitter-account van de club gecommuniceerd.

Lees meer over
Kenneth Vermeer Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties