Gio: ''Wilkshire is na een week al wat vet kwijtgeraakt''

Gio: ''Wilkshire is na een week al wat vet kwijtgeraakt''

Luke Wilkshire leek op de eerste training van Feyenoord verre van fit teruggekeerd te zijn. Ook tijdens het oefenduel met SC Feyenoord was duidelijk dat de Australiër nog aan de bak moet. Hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst beaamt dat, maar heeft ook een verklaring.

"Vorig seizoen is hij lang aan zijn hamstring geblesseerd geweest. Toen hij de laatste wedstrijd tegen sc Heerenveen speelde, raakte hij opnieuw geblesseerd. Daarom heeft hij tijdens zijn vakantie niets kunnen doen om weer fit te worden'', stelt de coach tegenover Metro. ''Toen hij zich weer bij de club meldde, heb ik wel gelijk gezegd dat hij de lijn naar beneden moet inzetten."

Alle spelers in de selectie zitten prima op schema wat betreft hun gewicht en vetpercentage, behalve dus Wilkshire. "Luke is na een week al redelijk wat vet kwijtgeraakt, maar het is duidelijk dat hij nog niet op het niveau van de rest van de selectie zit. Hij heeft nog de hele voorbereiding de tijd om topfit te worden voor de eerste competitiewedstrijd tegen FC Utrecht. Het is duidelijk dat we dat goed in de gaten houden."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties