SV Kematen tweede tegenstander in Oostenrijk

SV Kematen tweede tegenstander in Oostenrijk

Feyenoord speelt tijdens het aanstaande trainingskamp in Oostenrijk oefenwedstrijden tegen SV Kematen en Fortuna Düsseldorf. Het duel met de Oostenrijkers wordt gespeeld op woensdag 8 juli (aanvang 18.00 uur), terwijl de ploeg van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst op zondag 12 juli om 16.00 uur tegen het Duitse Fortuna Düsseldorf speelt.

Feyenoord is op woensdag 8 juli te gast op Sportplatz Kematen, waar het die dag de tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding speelt. Tegenstander SV Kematen is actief in een van de landelijke divisies in Oostenrijk. De ontmoeting met Fortuna Düsseldorf, een club die uitkomt in de Tweede Bundesliga en die evenals Feyenoord in Oostenrijk verblijft, vindt plaats in de Kufstein Arena in Kufstein.

Met de twee vriendschappelijke duels is verder invulling gegeven aan het zomerse trainingskamp in Oostenrijk, waar Feyenoord vanaf komende week verder toewerkt naar de start van het nieuwe seizoen. De selectie van Giovanni van Bronckhorst vertrekt maandag 6 juli aanstaande en zal tot en met maandag 13 juli verblijven in Seefeld (Tirol).

Voorbereiding Feyenoord:
4-7 SC Feyenoord
8-7 SV Kematen
12-7 Fortuna Düsseldorf
18-7 VVV-Venlo
23-7 Southampton
1-8 Olympiakos

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties