Gio wil defensie versterken: ''Spits niet bovenaan lijstje''

Gio wil defensie versterken: ''Spits niet bovenaan lijstje''

Giovanni van Bronckhorst startte zondag de eerste trainingsdag van het nieuwe seizoen met een gesprek met de spelersgroep en de rest van de staf. Daarin benadrukte hij dat Feyenoord bij het begin van de voorbereiding een nieuwe, frisse start maakt. ‘Overig vorig seizoen heb ik het niet meer gehad’, vertelde de trainer na afloop van de training tijdens de eerste persconferentie van dit seizoen in De Kuip. ‘Hopelijk is deze eerste training het begin van iets moois.’

Van Bronckhorst liet weten dat hij er vertrouwen in heeft dat hij een succes kan maken van zijn eerste klus als hoofdtrainer. "Ik voel me heel zeker, wil hier graag ook als trainer slagen. Feyenoord zit in mijn hart, ik wil altijd het beste voor de club."

"Je hebt altijd wensen. Daar praat je met elkaar over. We proberen ons altijd te versterken en dat is nu ook het geval," vervolgt de oud-speler van de Rotterdammers. "Of ik nog een doelpuntenmaker erbij wil? We hebben nu vier spitsen in onze selectie, dus voorin zijn we goed bezet. Uiteindelijk weet je dat alles kan gebeuren, maar na het vertrek van Khalid (Boulahrouz, red.) en Joris (Mathijsen, red.) is het duidelijk dat we achterin nog spelers nodig hebben."

Van Bronckhorst ziet ook graag dat aanvoerder Jordy Clasie in De Kuip blijft. Zijn eventuele vertrek is met de komst van Marko Vejinovic wel alvast opgevangen. "Het duurt nog twee maanden voordat de transferwindow sluit en de afgelopen jaren hebben we gezien dat er veel mutaties kunnen plaatsvinden. Ik hoop natuurlijk dat Jordy blijft, maar ik heb liever de eventuele vervanger al in huis. Marko is een hele begaafde middenvelder."

Lees meer over
Khalid Boulahrouz
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties