'Balende El Ahmadi hoopte op extra contractjaar'

'Balende El Ahmadi hoopte op extra contractjaar'

Met welk middenveld Feyenoord volgend seizoen aantreedt, is nog een groot vraagteken. Voetbal International benadrukt vandaag nogmaals dat er nog grote onzekerheden zijn in die linie.

Een vertrek van aanvoerder Jordy Clasie lijkt wel vast te staan, maar op dit moment is er nog allerminst sprake van concrete interesse. Dat verbaast de middenvelder ook, want volgens het weekblad rekende Clasie al op een nieuwe club. Daarnaast zou ook Karim El Ahmadi niet onwelwillend tegenover een vertrek uit De Kuip staan. Hij had gehoopt op een extra contractjaar bij Feyenoord, maar de clubleiding is daar niet op teruggekomen.

Over Lex Immers heerst ook nog grote onduidelijkheid. De aanvallende middenvelder leek deze zomer klaar voor een stap naar het buitenland, iets wat Feyenoord hem in eerste instantie ook gunde, maar nu houden de Rotterdammers de 'stille kracht die maximaal presteert' liever aan zijn contract. Toch heeft Feyenoord genoeg andere middenvelders en wellicht dat Duitse of Engelse interesse de zaken kan veranderen.

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties